Plovdiv24.bg за контакти - за реклама при насeXTReMe Tracker
Новини - Спорт - Справочник - Обяви - Бизнес указател - Туризъм - Форуми - Интернет - ТВ
   Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  

12.05.2008,08:40
Моля, влезте или се регистрирайте.

запомни име и парола

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стадион Пловдив - ще успее ли да го възроди новия концесионер  (Прочетена 738 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Plovdiv24
Administrator
Заек

Публикации: 2

Профил
« : 28.04.2008,12:09 »

Стадион Пловдив вече има концесионер, след като ОбС Пловдив го даде на консорциума на Търев на последната си сесия. Дали въпросният консорциум ще успее да го възроди и да върне блясъка на най-големия стадион в България? Споделете вашето мнение.

Всичко по темата може да прочетете тук:
http://news.plovdiv24.com/topics/33708.html
Активен
CAB
Administrator
Изтърка 5 клавиатури

Публикации: 371

Профил
« Отговор #1 : 28.04.2008,16:24 »

ако всичко с документациите върви по план и не прекратят отново действията мисля че стадиона ще стане ... пари има мераци има но тия разправии с държава и община край нямат...в интерес на истината не ми се вярва да започне каквото и да било ... поне не скоро
Активен
poto
Много редовен
**

Публикации: 43

Профил
« Отговор #2 : 29.04.2008,21:28 »

Абе честно казано аз не Му вярвам, защото не знам дали знаете тои е и собственик на малкият помощен стадион и то от години а не виждам някакви било то малки инвестиций, даже колкото да му се придобие вид,  да се влагат в него. Не знам дано това с тази сделка да не се окаже поредният провал и да е опит на общината да прекрие уми6леното унищожаване на стадиона. Моля се да няма реплики от сорта: Ааа ама ние не носим вече отговорност за този терен вече питайте концесионера. Абе дано да доживеем да видим пак нещо историческо на това велико съоражение,  не само финала на турнир ВМРО и Каменица. Намигване
Активен

За Пловдив само хубаво или нищо.
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: